O namaNovosti i pressRegulativaFormulariGalerijaLinkoviKontaktMapa sajta
Sigurnost
Vazduhoplovne usluge
Bezbjednost
Prijava događaja
Traganje i spasavanje
Medicina
Međunarodna saradnja
Novosti i press
12.02.2018.
Potpisan Tehnički program saradnje između Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Generalnog Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Francuske
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore Dragan Đurović, i direktor Generalnog Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Francuske Patrik Gandil, potpisali su 09.02.2018. godine u Parizu Tehnički program saradnje između nadležnih organa za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Francuske.

Više...
26.12.2017.
Saopštenje: Prenosni elektronski uređaji u prtljagu
EASA je objavila Bilten sa sigurnosnim informacijama (Safety Information Bulletin - SIB) kojim se informišu vazdušni prevoznici i putnici kako da lete sigurno sa prenosnim elektronskim uređajima koji sadrže litijumske baterije-

Više...
07.11.2017.
SAOPŠTENJE: Posjeta delegacije Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore Federalnim vazduhoplovnim vlastima Sjedinjenih Američkih Država
Delegacija Agencije za civilno vazduhoplovstvo (ACV) je od 29.10. do 3.11.2017. godine, boravila u posjeti Federalnim vazduhoplovnim vlastima (FAA) Sjedinjenih Američkih Država.

Više...
20.10.2017.
SAOPŠTENJE: Održana Radionica "Prava putnika u vazdušnom saobraćaju".
U organizaciji Agencije za civilno vazduhoplovstvo u Podgorici se danas održala radionica "Prava putnika u vazdušnom saobraćaju".

Više...
11.09.2017.
Saopštenje za medije: Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo izabrao Dragana Đurovića za direktora Agencije
Savjet Agencije za civilno vazduhoplovstvo na današnjoj Sjednici je za direktora Agencije jednoglasnom odlukom prisutnih članova, izabrao Dragana Đurovića.

Više...
04.09.2017.
Memorandum o razumijevanju Crna Gora – Austrija
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, Dragan Đurović i Generalna direktorka za međunarodnu saradnju vazduhoplovnih vlasti Austrije, Silvia Gehrer, potpisali su 02.09.2017. godine u Reykjaviku na Specijalnom sastanku Generalnih direktora vazduhoplovnih vlasti ECAC-a Memorandum o razumijevanju između nadležnih organa za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Austrije.

Više...
27.07.2017.
Promotivne kampanje: DRONOVI i PARAGLAJDERI
Bespilotni vazduhoplovi, u javnosti poznatiji kao dronovi, sve češće se mogu vidjeti i na crnogorskom nebu. Mogućnosti ovih letilica su velike, ali je važno dronovima upravljati na siguran način.

Više...
04.05.2017.
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Dragan Đurović izabran za člana Koordinacionog komiteta ECAC-a
Direktor crnogorske Agencije za civilno vazduhoplovstvo Dragan Đurović izabran je danas u Parizu za člana Koordinacionog komiteta Evropske konferencije za civilno vazduhoplovstvo (ECAC), jedne od najvažnijih evropskih vazduhoplovnih institucija. Đurović je izabran jednoglasnom podrškom 44 zemlje članice Evropske konferencije za civilno vazduhoplovstvo.

Više...
26.04.2017.
Potpisan Memorandum o razumijevanju između Crne Gore i Republike Bugarske
Direktor Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore, Dragan Đurović, i direktor Uprave za civilno vazduhoplovstvo Republike Bugarske, Ivan Ivanov, potpisali su 25. 04. 2017. godine u Sofiji Memorandum o razumijevanju između dvije vazduhoplovne vlasti.

Više...
04.11.2016.
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST: UPRILIČEN DAN FRANCUSKOG VAZDUHOPLOVSTVA U PODGORICI
Saradnja u civilnoj avijaciji spaja Francusku i Crnu Goru

Agencija za civilno vazduhoplovstvo Crne Gore i Francuski institut, u saradnji sa Generalnim direktoratom civilnog vazduhoplovstva Francuske (DGAC), organizovali su sinoć Dan francuskog vazduhoplovstva u Centru savremene umjetnosti u Podgorici. U prepunoj sali galerije Klub otvorena je izložba fotografija o razvoju francuske avijacije i prikazan dokumentarni film „Le Bourget“, posvećen prvom aerodromu u Parizu.

Više...
Strana: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ...